Softies

Door: Fabuleus/Hanna Mampuys Hanna Mampuys

Circustheater Softies is een virtuoze dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn want ... zacht is het nieuwe stoer!

Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze springen, duiken en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar. Softies doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans zou moeten uitzien.

Hanna Mampuys is performer, acrobate en circusmaker. Ze richtte in 2013 het circuscollectief Deux Sans Trois op waarmee ze enkele jaren in binnen- en buitenland toerde met de voorstelling TYPO. Ondertussen werkt ze met Toon Van Gramberen verder onder de naam There There Company. Hanna danst ook bij Cie Woest en werkt als coach en jurylid voor de Rotterdamse circusopleiding Codarts.

fABULEUS is een uniek productiehuis voor dans en theater. Centraal staat de artistieke samenwerking tussen jong talent en ervaren makers.Credits

spel: Agustina Ballester, Leon Borgens en Piet Van Dycke - creatie: Hanna Mampuys - dramaturgie: Marie Peeters - artistiek advies: Randi De Vlieghe, Toon Van Gramberen -productie:  fABULEUS - coproductie: STUK - met steun van: Circuscentrum, de stad Leuven en de Vlaamse Gemeenschap

Doelgroep(en):
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar


Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 06.02.2020 10:30 - 11:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) volzet
do 06.02.2020 13:30 - 14:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 25 Inschrijvingen zijn afgesloten