Zozoöfzo

Door: dOFt

Circustheater Zo, zo of zo? Ze doen hun best, dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg?

Zozoöfzo is spannend en beeldend belevingstheater rond de begrippen ‘goed’ en ‘slecht’. Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook? 
Een groepje charmante toneelspelers staat vol trots klaar om hun 1-minuut-voorstelling aan het publiek te laten zien. Maar dan krijgen ze een brief van iemand die roet in het eten komt gooien ...

Overtuigd van het grote gelijk van de Strenge meneer doen ze er alles aan om hem tevreden te stellen. Iets groter, wat kleiner, nog mooier, veel fijner. Terug lager, veel trager, meer kleuren, niet zeuren.  De strenge meneer brengt iedereen aan het twijfelen. Maar wat betekent zijn mening? En is die wel zo belangrijk?
De kinderen zitten tussen twee vuren: gaan ze mee met de Strenge Meneer of helpen ze de wanhopige toneelspelers?

Collectief dOFt maakt verrassende en ontwapenende voorstellingen voor kinderen en  jongeren. Met hun pas de deux tussen dans en theater ontwikkelt het collectief een eigen toneeltaal die het perfecte van het imperfecte toont in toegankelijke en uitdagende voorstellingen.


Credits

dans, spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke, Sander Van den Broeck - dramaturgie: Marie Peeters - muziekcompositie: Jonas Vermeulen -lichtontwerp en techniek: Daan tytgat, Maarten Brants, Jonas Franquet - Productie: Collectief dOFt - productieleiding: Sam Cunningham - concept: Jasper Dreesen & collectief dOFt - met dank aan: 30CC Leuven, CC Het Gasthuis Aarschot, CC Nova Wetteren, Liers Cultuurcentrum - coproductie: HET LAB - Hasselt

Doelgroep(en):
2KK Kleuter - 2de kleuterklas
3KK Kleuter - 3de kleuterklas


Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 22.10.2020 10:30 - 11:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 200 Inschrijven kan vanaf
vr 04.09.2020 12:15
do 22.10.2020 13:30 - 14:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 200 Inschrijven kan vanaf
vr 04.09.2020 12:15