Zozoöfzo

Door: dOFt

Circustheater Zo, zo of zo? Ze doen hun best, dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg?

Zozoöfzo is spannend en beeldend belevingstheater rond de begrippen ‘goed’ en ‘slecht’.
Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook?
Een groepje charmante toneelspelers wil vol trots haar voorstelling aan het publiek tonen, maar dan komt iemand roet in het eten gooien ... Overtuigd van het grote gelijk van die meneer doen ze er alles aan om hem tevreden te stellen. Iets groter, nog mooier, veel fijner, veel trager, meer kleuren, niet zeuren. De strenge meneer brengt iedereen aan het twijfelen. Maar wat betekent zijn mening? Is die wel zo belangrijk? De kijkers zitten tussen twee vuren: de Strenge Meneer of de wanhopige toneelspelers?

Collectief dOFt maakt verrassende en ontwapenende voorstellingen voor kinderen en jongeren. Met hun pas de deux tussen dans en theater ontwikkelt het collectief een eigen toneeltaal die het perfecte van het imperfecte toont in toegankelijke en uitdagende voorstellingen.

Covid-19! Maatregelen i.v.m. schoolvoorstellingen!
Voor schoolvoorstellingen wordt er GEEN Covid Safe Ticket opgevraagd aan leerlingen of leerkrachten. Mondmaskers zijn verplicht vanaf het 5de leerjaar.  Vermenging van scholen wordt zoveel mogelijk voorkomen door te werken met éénrichtingsverkeer en gescheiden binnenkomen van groepen. Bovendien beschikt de schouwburg over een efficiënt werkend ventilatiesysteem met constante toevoer van zuivere buitenlucht. Wij zijn ervan overtuigd dat we leerkrachten en leerlingen in de meest veilige omstandigheden kunnen ontvangen.


Credits

dans, spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke, Sander Van den Broeck - dramaturgie: Marie Peeters - muziekcompositie: Jonas Vermeulen -lichtontwerp en techniek: Daan tytgat, Maarten Brants, Jonas Franquet - Productie: Collectief dOFt - productieleiding: Sam Cunningham - concept: Jasper Dreesen & collectief dOFt - met dank aan: 30CC Leuven, CC Het Gasthuis Aarschot, CC Nova Wetteren, Liers Cultuurcentrum - coproductie: HET LAB - Hasselt

Doelgroep(en):
2KK Kleuter - 2de kleuterklas
3KK Kleuter - 3de kleuterklas
1LJ Lager - 1ste leerjaar


Duur:  55 minuten

Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 lesmap zozoofzo - collectief doft.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
di 30.11.2021 10:30 - 11:25 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 34 Log in om te kunnen reserveren
di 30.11.2021 13:30 - 14:25 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 16 Log in om te kunnen reserveren