Wirwar

Door: Wirwar/Laura van Hal
© KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2

Circustheater Adembenemend circustheater vol spectaculaire acrobatiek.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk te onderscheiden zijn. Je zal versteld staan van wat je samen met deze figuurtjes kan beleven. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen. Het zijn wel rare wezentjes. Sommigen zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En ze verdwijnen net zo snel als ze opduiken. Word jij wijs uit deze wirwar?

Wirwar-producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Haar voorstellingen voor jong en oud zijn vol risico, dynamiek en humor. Wirwar combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft een diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatiek. Hun eerste voorstelling Lef! werd afgelopen seizoen warm onthaald in onze schouwburg.

 

 


 Credits

Credits:

acrobaten: Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges, Lisa Barrett - concept en regie: Laura van Hal - dramaturgie: Martine van Ditzhuyzen - vormgeving: Jolanda Lanslots

Doelgroep(en):
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 WIRWAR - DE LESBRIEF .pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
di 26.10.2021 10:30 - 11:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 45 Log in om te kunnen reserveren
di 26.10.2021 13:30 - 14:30 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 13 Log in om te kunnen reserveren