We go places

Door: Fabuleus & 7 Limburgse cc's

Dans ‘To go places’ betekent niet alleen ‘onderweg zijn’, maar ook ‘veelbelovend zijn’. Zoals dus deze productie dus!

In We Go Places zet choreografe Carli Gellings de kracht van een individu tegenover de kracht van een groep en zoekt ze het onvoorspelbare moment waarop alles kan omslaan.

Na het succes van SNAP XL (2017) werken fABULEUS en de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren opnieuw samen aan een creatie met jong Limburgs danstalent, deze keer met 11 jongeren tussen 12 en 22 jaar.

Tijdens de creatie van dit podiumproject doorkruiste de ploeg van We go places heel Limburg: zo repeerden ze in elk van de 7 cultuurcentra en zaten ze ook in residentie in Dommelhof. Choreografe van dienst is Carli Gellings, die afstudeerde als danser aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde bij de fABULEUS producties dUb en WILD, bij LAP vzw, Max Last en Cie WOEST en samen met drie andere makers heeft ze ook haar eigen gezelschap BATMAT.

We go places gaat in première in het najaar en reist vervolgens langs verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.

 Credits


dans: Tobbe Bosmans, Malik Curiël, Eline De Greve, Lina Elmir, Kathelijne Franco, Domien Huybrechts, Talia Marechal, Jasper Peeters, Lua Eva Limonta Scull, Jits Van Damme en Roos Vandeweyer - choreografie: Carli Gellings - coaching: Pia Meuthen - dramaturgie: Peter Anthonissen - kostuums: Lotte Stek - scenografie: ntb - productie: fABULEUS - coproductie: C-mine cultuurcentrum, cultuurcentrum Hasselt, CC MUZE, CC Casino, cultuurcentrum De Adelberg, CC Maasmechelen, CC de VELINX en STUK - foto: Clara Hermans

Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 6.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 Een deelneemster vertelt.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 21.10.2021 14:00 - 15:00 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 35 Log in om te kunnen reserveren