Vreemde Eend

Door: Het Laagland Sally Dansgezelschap

Danstheater Vreemde eend is een actueel sprookje over omgaan met het onbekende, met een speelse mix van dans, zang en spel.

Goeiemorgen Buur, Goeiemorgen Buuf!
Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet en de buurt getest. Staan zij open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknickkleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Ruim 10 jaar na de eerste versie, krijgt deze Vreemde Eend nu een compleet nieuw verendek.

Het Laagland moedigt in eigenzinnig kwaliteitstheater kinderen en volwassenen aan hun eigen drijfveren te ontdekken: wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik voor gaan? Het Laagland is een graag geziene gast in onze schouwburg. U kent het gezelschap uit Sittard ongetwijfeld van o.a. De Kleine Cowboy, Bezoek voor Beer, Wim is weg en Robin Hood.
Sally creëert bijzondere dansvoorstellingen en interactieve dansprojecten voor jong en oud. Vanuit thuisbasis Maastricht daagt het jonge dansers en talentvolle choreografen uit om hun talenten tot bloei te brengen, een jong publiek te inspireren en het publiek ook letterlijk in beweging te zetten.

 


Neem zeker ook een kijkje op de website van Het Laagland https://www.hetlaagland.nl/scholen/educatiemateriaal voor handig en leuk lesmateriaal zoals filmpjes, oefeningen, muziek van de voorstelling e.a.


Credits

spel & dans: Patrizio Bucci, Aafke Buringh, Gijs Nollen - choreografie: Stefan Ernst - theaterregie: Inèz Derksen - muziek: Stefan Ernst - vormgeving: Janco van Barneveld - kostuums: Mieke Kockelkorn foto: Tycho Merijn

Doelgroep(en):
2KK Kleuter - 2de kleuterklas
3KK Kleuter - 3de kleuterklas


Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 vreemde-eend-lesbrief-2019.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 21.11.2019 10:30 - 11:15 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 27 Inschrijvingen zijn afgesloten
do 21.11.2019 13:30 - 14:15 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 39 Inschrijvingen zijn afgesloten