Zippi

Door: Theater FroeFroe

Figurentheater Geïnspireerd op het succesvolle prentenboek Heb jij misschien Olifant gezien? van David Borrow

Een jongen speelt verstoppertje, alleen. Dat is niet zo handig, want hij vindt zichzelf nooit terug. Op een dag begint zijn verstopplaats te bibberen en te beven, te grommen en te leven, te groeien en te … spreken! Zo ontmoet hij de olifant die wil meespelen. Het jongetje begrijpt er niks van. Olifanten kunnen zich niet verstoppen, ze zijn gewoonweg te groot. Maar vooroordelen kunnen zooo fout zijn!

De kleutervoorstelling Zippi is geïnspireerd op het succesvolle prentenboek Heb jij misschien Olifant gezien? van David Borrow, dat in 2015 werd bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië. Het komische verhaal en de prachtige prenten maken het tot een heerlijk voorleesboek, keer op keer opnieuw.

Theater FroeFroe maakt theater voor alle leeftijden in een cross-over van poppen, figuren, objecten, video, acteurs en livemuziek. Het verwent ons met artistiek eigenzinnig figurentheater dat begeestert, wringt en wroet, dat fris is en sprankelend.  Theater FroeFroe is altijd genieten!


Credits

spel en muziek: Fien Van Der Aa, Annelore Stubbe, Arne Leurentop, Naomi Celis - regie: Annelore Stubbe (assistentie Marc Maillard) - techniek: Koen Vanhoecke - live muziek: ganse cast -poppen, props en decor: FroeFroe atelier

Doelgroep(en):
2KK Kleuter - 2de kleuterklas
3KK Kleuter - 3de kleuterklas


Duur:  50 minuten

Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
ma 27.03.2023 10:30 - 11:20 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 11 Log in om te kunnen reserveren
ma 27.03.2023 13:30 - 14:20 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) volzet