Connie & Zorba

Door: Fabuleus
© Clara Hermans

Theater Zwierig theater over hechting en verlatingsangst, en over vriendschap en vertrouwen.

Marthe is haar beide ouders verloren, Anna is haar tweelingzus kwijt en Bjarne verliest zijn vader. Alle personages zijn eenzaam en van daaruit zijn ze allemaal verdrietig. Maar het zijn geen extreme personages. Het zijn kinderen van vlees en bloed met een rugzakje. Door hun verdriet komt de zoektocht naar verbinding extra hard binnen. Maar het geeft hen energie wanneer ze voelen dat ze toch in staat zijn zich te (ver)binden.

Sommige mensen hebben honderd miljoen vrienden op het internet. Sommige mensen hebben één visvriend, met wie ze samen naar een dobber staren. Voor sommigen is vriendschap een kwestie van leven of dood.

Connie & Zorba is theater vol fantasie en absurde humor over de guillotine, de Taj Mahal en het geheugen van goudvissen. Over tweelingen en blinde zieners. Maar vooral over een vriendschap die zo groot is dat je af en toe naar adem moet happen.

 

 

 


fABULEUS maakte een educatieve website bij de voorstelling: handig voor de scholen, of voor de publieksomkadering!: https://backstage.fabuleus.be/connie-en-zorba/


Credits

tekst: Leen Roels - spel: Brenda Corijn, Leen Roels en Matthias Van de brul - regie: Isabel Vervoort - kostuums en scenografie: Rosa Schützendorf - muziek en muziekmontage: Siebe Chau - dramaturgie: Peter Anthonissen - productie: fABULEUS - coproductie Perpodium - met de steun van: de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  75 minuten

Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 interview.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 06.10.2022 10:30 - 11:45 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 58 Log in om te kunnen reserveren
do 06.10.2022 13:30 - 14:45 CC Maasmechelen (Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen) 44 Log in om te kunnen reserveren