Dansconcert #1 – Tornado

Door tout petit

© Laure-Ann Iserief

Dans Een aanstekelijk concert én dansvoorstelling!

Over het podium waait een wervelwind. Muziek brengt iedereen in een fijne stemming. Een mysterieus muzikaal pad voert ons naar een vrolijke baslijn die de dansers in alle richtingen op het podium blaast.

 

Dansconcert #1 inspireert om te bewegen op livemuziek waarbij de wisselwerking tussen de kinderen en dansers centraal staat. Het geheel is zo aanstekelijk, dat je onmogelijk stil kan zitten. Muzikanten en dansers nemen iedereen mee naar een superfeestelijke funky finale. Let the party begin!

 

tout petit is een productiehuis uit Leuven en Hasselt, dat sinds 2012 dansproducties creëert voor een jong publiek. tout petit is uniek in Vlaanderen en heeft een bijzondere rol in Europa. Het gezelschap maakt de fundamentele keuze om dans te creëren voor jonge kinderen, waarbij artistieke grenzen verlegd worden.

'Tornado’ staat in de titel, maar hier is dat zonder vernietigende kracht, en is het alleen een natuurverschijnsel vol schoonheid. Mooi om te zien en mee te maken. Theaterkrant

Credits

choreografie en dans: Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland, samen met gastdansers van Talking Bodies  - muziek: Koen Brouwers: gitaar, bas en toetsen - Bert Hornikx: drums en percussie - Lesley Troquet: bas en toetsen - Lotte Vanhamel: blaasinstrumenten, vocoder en dans - concept: Koen Brouwers, Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers - kostuums: Jente De Graef - lichtontwerp: Raf Wouters - trailer: Stanislav Dobak - foto: Laure-Anne Iserief - productie: tout petit - coproductie: Perpodium - met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, stad Hasselt, stad Leuven en Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid - met dank aan: Spinrag kinderkunstenfestival en deRUIMTEder

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Taalniveau:

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 3.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
wo. 06-03-2024 10:30 - 11:30 CC Maasmechelen volzet