Informatie

Communicatie

Elke deelnemende leerkracht dient een account aan te maken en de reservaties voor zijn/haar klas te maken. De verdere communicatie verloopt via het mailadres dat hij/zij opgeeft.(directies worden in cc gezet).

Om goed en rechtstreeks over de activiteiten te kunnen communiceren bezorgt de school een lijst met de mailadressen en gsm nrs van alle betrokken leerkrachten.  Ongeveer twee weken voor de activiteiten stuurt het gemeenschapscentrum een herinneringsmail met de praktische afspraken, samen met (een link naar) het pedagogisch omkaderend materiaal.

Indien er personeelswissels zijn of leerkrachten vallen uit, vergeet zeker niet ons hiervan op de hoogte te brengen en de nieuwe mailadressen te communiceren.

Feedback over het aanbod, zowel positief als negatief, is steeds welkom. De evaluatieformulieren zijn een handig instrument hiervoor.

Indien je verder nog iets kwijt wil of meer info wenst over het programma of de organisatie ervan, kan je steeds een bericht sturen naar schoolpodiumrinck@vgc.be