Grote Mensen

Door compagnie barbarie en BRONKS

© Franky Verdickt

Theater Een absurd tragische horror komedie over het wel en wee van grote mensen als de kinderen even niet kijken.

Grote mensen werken. En kinderen spelen. Of gaan naar school. Of ze slapen. En als ze slapen moeten de grote mensen nog verder werken. In de living. Op hun computers. Nadat ze de keuken hebben opgekuist.

Maar wat doen grote mensen nu eigenlijk écht als de kinderen op school zitten?  Regelen ze de wereld? Doen ze een dutje? Of maken ze er een potje van? Hebben de grote mensen eigenlijk écht de touwtjes in handen? Ruimen ze écht alle rommel op die iedereen laat slingeren? Of is het later aan de kinderen om alles op te ruimen?

Credits

spel: Sarah Vangeel, Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes - concept: compagnie barbarie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel) - regie: Karolien De Bleser - tekst: compagnie barbarie -  scenografie: Michiel Van Cauwelaert - kostuums: Nikè Moens - geluid en techniek: Saul Mombaerts - productie: BRONKS - met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap en de VGC - met behulp van: de Tax Shelter maatregel van Belgische Overheid

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Taalniveau:

Duur:

55 minuten

Prijs:

€ 3.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 27-02-2024 13:30 - 14:25 CC Maasmechelen volzet