MY SWEET PANTHER

Door Theater FroeFroe en Theater Stap

Muziektheater Een spannende en actuele klassieker over een stadje dat aan lager wal geraakt is.

Alle fabrieken gingen er failliet, iedereen zit in de miserie. Jaren geleden vertrok Claire er onder vreemde omstandigheden. Vandaag is ze multimiljardair en terug in haar geboortestad. Iedereen hoopt dat ze een investering wil doen die de stad er bovenop kan helpen.


Claire blijkt inderdaad vijf miljard in de stadskas te willen storten, maar ze heeft één voorwaarde: ze wil dat haar ex-lief ter plekke wordt vermoord.
De dorpelingen zakken weg in een poel van dilemma’s, gewetensvragen, moordplannen en hebzucht. Eén dode voor zoveel gelukkig leven lijkt misschien toch niet zo onredelijk als je erover doordenkt.
En dan ontsnapt de panter, het huisdiertje van Claire en iedereen bewapent zich ...

 

Theater Froefroe en Theater Stap hebben al een mooi verleden samen en maken deze keer een repertoirevoorstelling met de grimmige tragikomedie Het Bezoek van F. Dürrenmatt. De plot is relevant en spannend en FroeFroe wil het jong publiek laten kennismaken met zijn klassiekers.Credits

met: Annelore Stubbe, Charlotte van den Bergh, Daan Hutten, Dries De Win of Rob Van der Auwera, Dries Fosseprez, Els Van Gils, Gert Dupont, Lynn Proost, Evelien Alles, Marc Maillard, Pieter Lavrijssen, Stan Martens, Tuur Verelst, Sinay Bavurhe - techniek: Marjolien Cuypers, Bert De Mulder, Jamy Hollebeke - poppen & decor: Gert Dupont, Jan Maillard, Janneke Hertoghs, Zia De Mesmaeker, Marc Maillard, Astrid Michaelisen, Bert De Mulder, Nina Dupont, Patrick Maillard, Charlotte Hannes (stage), Charlotte Becuwe (stage), Koen Van Hoecke – met dank aan: het personeel van Dagcentrum Kasteel - in coproductie met: Perpodium met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid

Doelgroep(en):

1M
Secundair - 1ste jaar
2M
Secundair - 2de jaar
3M
Secundair - 3de jaar

Taalniveau:

Duur:

75 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 25-03-2025 14:00 - 15:15 CC Maasmechelen 70 Log in om te kunnen reserveren