ALICE IN RANDOMLAND

Door Dinsdag.org www.demaan.be

© Leontien Allemeersch

Theater Doomscrolling voor verdwaalde tieners

ALICE IN RANDOMLAND is een absurde reis door de diepe krochten van the rabbit hole, waar alles random lijkt, fucked up weird is en waar het leven uber mega cringe is. De enige optie is volgen of verdrinken. Een escapistisch delirium van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de krochten van het web. 

Zit Alice vast in the afterlife of is het een zelf geconstrueerde wereld van een veranderende puber die op zoek gaat naar zichzelf? Of loopt ze weg van haar veranderende (fysieke) zelf, haar ouders en the real life dat te groot is om te bevatten?
Het internet als koortsdroom. Een dwaaltocht in de oneindigheid aan mogelijkheden, op zoek naar een plekje in deze wereld. Een mix tussen Dora the (internet) explorer on speed en Alice in wonderland on lsd.

Dinsdag.org is een jong theatercollectief bestaande uit Jeff en Bas of Bas en Jeff. Ze staan in voor de bevordering van zinnige onzin in de samenleving, voeren theatraal onderzoek naar de staat van onze digital times en willen de huidige theatercanon van andere referenties voorzien. Hun werkwijze ambieert professionele bricolage, doordachte warrigheid en gemeende ironie.
Na hun debuut ‘The Memeing of Life’ is ‘ALICE IN RANDOMLAND’ hun tweede productie.

Credits

creatie en spel: Jeff Aendenboom, Ellen Sterckx en Bas Vanderschoot - dramaturgie: Marie Peeters - einderegie: Simon D'Huyvetter  - sound design: Willem Malfliet  - lichtontwerp: Max Adams - figuren: Paul Contryn, Katinka Heremans  - techniek en decor: Aaron Bruyninckx, Stéphane Vloebergh - productieleiding: Noor de Graaf  - Dinsdag.org in coproductie met DE MAAN - met ondersteuning van De Vlaamse Gemeenschap - met dank aan Het Internet, De Studio en BRONKS

Doelgroep(en):

1M
Secundair - 1ste jaar
2M
Secundair - 2de jaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 28-11-2023 14:00 - 14:50 CC Maasmechelen 76 Log in om te kunnen reserveren